Μίλαν: ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντρέικ αποκτούν μερίδιο μετοχών στους ροσονέρι

Αθλητικα


Μαζί με την RedBird Capital μερίδιο μετοχών στη Μίλαν θα αποκτήσουν και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντρέικ ως μέτοχοι της εταιρείας Main Street Advisors.

Η Μίλαν περνάει σε νέα εποχή, καθώς η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία των ροσονέρι (RedBird Capital) αναμένεται να ανακοινώσει ότι μαζί της θα επενδύσουν και άλλες δύο εταιρείες στην ομάδα, όπως αναφέρουν οι Financial Times σε σημερινό (30/08) δημοσίευμά τους.

Η μια εταιρεία που θα ενισχύσει οικονομικά τους ροσονέρι είναι η Yankee Global Enterprises, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Νιου Γιορκ Γιάνκις, της πιο επιτυχημένης ομάδας μπέιζμπολ στην Αμερική, η οποία κατέχει το 20% της Νιου Γιορκ Σίτι, μαζί με το City Football Group. Η δεύτερη είναι η επενδυτική εταιρεία Main Street Advisors, η οποία εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Ανάμεσα στους επενδυτές της Main Street Advisors είναι και ο αστέρας του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο δημοφιλής ράπερ Ντρέικ. Το συγκεκριμένο deal έγινε με πρωτοβουλία του ιδρυτή της ReBird Capital, Τζέρι Καρντινάλε, ο οποίος στο παρελθόν είχε “εμπλακεί” στους Νιο Γιορκ Γιάνκις, ως υψηλόβαθμο στέλεχος (τότε) της Goldman Sachs. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα μείνει μόνο σε αυτό το επίπεδο, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν κοινές δράσεις μεταξύ Μίλαν και Νιου Γιορκ Γιάνκις.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr