ΜέΡΑ25: Επίσκεψη έξω από τον χώρο του εργοστασίου της «Μαλαματίνα»

Πολιτικη


Κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 αποτελούμενο από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Ρένα Παπαδοπούλου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Πουλή καθώς και μέλη και στελέχη από τις τοπικές Οργανώσεις του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε επίσκεψη έξω από τον χώρο του εργοστασίου της «Μαλαματίνα» στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι απεργοί του εργοστασίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων -ο οποίος μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο μετά τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε από τα ΜΑΤ-, τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους ίδιους τους εργαζόμενους για την βίαιη επίθεση που δέχονται όλο αυτό το διάστημα οι απεργοί στη “Μαλαματίνα” με τα ΜΑΤ της Μητσοτάκης Α.Ε. να φυλάνε νυχθημερόν μια ιδιωτική επιχείρηση, η οποία όμως ανήκει μεταξύ άλλων και σε συγγενικό πρόσωπο του Υπουργού της Κυβέρνησης του κ. Σκρέκα.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες δέχονται καθημερινά έναν ανελέητο πόλεμο καταστολής από την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα τους και από την εργοδοσία που με απεργοσπαστικές μεθόδους και τις πλάτες της Κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής προσπαθεί να τους τρομοκρατήσει για να υποχωρήσουν από τα παντελώς εύλογα, αυτονόητα και δίκαια αιτήματα τους.

Ως ΜέΡΑ25 στηρίζουμε τον αγώνα των…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr