Λ. Κανέλλη: Συνακροάσεις στο ΚΚΕ υπήρχαν από παλιά – Στην Ευρώπη παρακολουθούσαν κυβερνήσεις και δεν ίδρωσε αυτί (video)

Πολιτικη


Η Λιάνα Κανέλλη, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στη ζωή στην Αθήνα, τις τηλεφωνικές υποκλοπές, το τεταμένο πολιτικό κλίμα, την ακρίβεια και στις «τουριστικές ξεναγήσεις» σε βομβαρδισμένα μέρη της Ουκρανίας σχολιάζοντας με τον δικό της τρόπο την επικαιρότητα.

«Η Αθήνα είναι εγκατελειμμένη πολλά χρόνια πόλη. Της λείπει πράσινο, της λείπουν ελεύθεροι χώροι, πάρκα, πλατείες της λείπει η αξιοποίηση της γειτονιάς. Τώρα θα γίνει αντικείμενο τουριστικής εκμετάλλευσης ως τουριστικός προορισμός και πολύ γρήγορα θα είναι Μύκονος» δήλωσε στη Χριστίνα Βίδου η βουλευτής του ΚΚΕ.

Με χειμαρώδη λόγο η πάλαι ποτέ δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις «τουριστικές ξεναγήσεις» που πραγματοποιούνται για μονοήμερη εκδρομή στις πόλεις που αντιστέκονται στην Ουκρανία.

Τι είπε για τις επισυνδέσεις

«Αγοράζουμε παραμυθάκια πολύ εύκολα» είπε και επισήμανε ότι αναφέρεται στο «λεφτά υπάρχουν, στο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ και στο ότι “όλα είναι τέλεια” της σημερινής κυβέρνησης» είπε και πρόσθεσε ότι «πουλιέται ένα τέτοιο παραμύθι και όμως οι υποκλοπές είναι μόνιμες. Είναι αριστουργηματικό παραμύθι».

Εστιάζοντας στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις τις χαρακτήρισε «κυβερνοεπιτήρηση». Αναφερόμενη στις επισυνδέσεις της ΕΥΠ η κ. Κανέλλη είπε ότι «στο ΚΚΕ διαμαρτυρόμαστε από το 2016. Στον Περισσό, στην έδρα της κεντρικής επιτροπής, υπήρχε συνακρόαση μέχρι πρόσφατα και δεν έγινε καμία…



Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr