Λαϊκή Συσπείρωση: Δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρο στη Ζαγορά σε νέο τροχαίο σήμερα το μεσημέρι

Τα Νεα της Περιφερειας


Την μή κάλυψη βάρδιας οδηγού ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς σε νέο ατύχημα, που συνέβη στο δρόμο Χορευτού Ζαγοράς και στην άμεση κλήση για συνδρομή ασθενοφόρου, καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Ζαγοράς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της ΛΑΣ, κ. Τσαπράζης, σήμερα το μεσημέρι ανετράπη μηχανή με δύο επιβάτισσες 21 και 20 ετών.  Στην άμεση κλήση του ιδίου, που διερχόταν από το δρόμο, η απάντηση του Κέντρου Υγείας ήταν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη βάρδια ασθενοφόρου. Στην κλήση του 166, υπήρχε η προτροπή να μεταφερθούν οι τραυματίες με ιδιωτικά αυτοκίνητα μέχρι το Κέντρο Υγείας διότι λόγω απόστασης υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ατύχημα συνέβη, καθώς το μηχανάκι με τις δύο επιβάτες, ξέφυγε της πορείας του, εξαιτίας νερών, που διέτρεχαν το οδόστρωμα, λόγω ελλιπούς καθαρισμού του ρείθρου της οδού.

“Αποδεικνύονται κούφια τα λόγια της κυβέρνησης της ΝΔ που λίγες μέρες μετά το ατύχημα με την αγρότισσα η οποία μεταφέρθηκε σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου λόγω έλλειψης διαθέσιμου ασθενοφόρου, δεν φρόντισε να καλύψει άμεσα τις βάρδιες με οδηγούς.
Αυτή τη στιγμή τα δύο διαθέσιμα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς είναι παραταγμένα έξω από το κτίριο και κάθονται…
Αποδεικνύονται “τουφεκιές στον αέρα” οι δηλώσεις ντόπιων βουλευτών της ΝΔ, που η κυβέρνηση και 5η ΥΠΕ, ενώ δεν μπορούν να καλύψουν τις βάρδιες με δύο ακόμη οδηγούς, ζητούν τμήμα του ΕΚΑΒ που απαιτεί 10 άτομα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr