Λαμία: Μήνυση εναντίον του αστυνομικού που επιτέθηκε σε νοσηλεύτριες – Θ. Πλεύρης: Θα στηριχθούν απόλυτα

Νεα


Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ συνοδού ασθενή και νοσηλευτών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ένας 44χρονος αστυνομικός, συνοδός ασθενούς της Παθολογικής Κλινικής, φέρεται να χτύπησε νοσηλεύτρια και να κλότσησε ακόμα μία, ενώ φέρεται να απειλούσε ότι θα “σκοτώσει” το προσωπικό και “θα κάψει” το νοσοκομείο. Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε με τις νοσηλευτριες και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του. “Θα στηριχθούν απόλυτα και στο δικαστικό τους αγώνα και θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες” τόνισε. Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο έχει καταθέσει μήνυση.

Κατά τις πληροφοριες όλα ξεκίνησαν όταν οι νοσηλεύτριες ενημερώθηκαν για έναν άνδρα, ο οποίος ευρισκόμενος στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου, έβριζε χυδαία τους πάντες. Όταν θέλησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος τους πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που κρατούσε. Στη συνέχεια έκλεισε τις πόρτες της κλινικής προκαλώντας τρόμο για το τι θα μπορούσε να κάνει στους άλλους ασθενείς και συνοδούς.

Η νοσηλεύτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα και τότε δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσά! Η συνάδελφός της που προσπάθησε να τη σώσει, δέχτηκε κι εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Μέχρι να έρθει το προσωπικό της ασφάλειας, ο 44χρονος βγήκε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr