Λέσβος: Μετάλλια και διακρίσεις για τον “Άίολο” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Τα Νεα της Περιφερειας


Με μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από 88ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, η ομάδα του “Αίολου”.

Τα πληρώματα του Ναυτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παμφίλων Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», παρότι η πλειοψηφία τους ανήκει στην κατηγορία των Παίδων κορασίδων, δοκίμασαν τις δυνάμεις στην μεγαλύτερη κατηγορία εφήβων νεανίδων και κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις:

2η θέση και Ασημένιο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών κάτω των 23 με τους Στρατή Τριανταφύλλου και Παναγιώτη Πινάκη.

4η θέση στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τον Στρατή Τριανταφύλλου.

5η θέση στο τετραπλο σκιφ νεανίδων με τις Τζουτζομήτρου Άννα, Τεντολούρη Μυρσίνη, Κουνέλλη Φερενίκη και Τριανταφύλλου Εμανουέλα.

6η θέση στο σκιφ ανδρών κάτω των 23 με τον Παναγιώτη Πινάκη.

1η θέση στο Β΄ τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τον Χατζηελευθερίου Βύρωνα.

3η θέση στο Β΄ τελικό του σκιφ εφήβων με τον Κισκίνη Παναγιώτη.

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετική παρουσία με πολλές ελπίδες για το μέλλον είχε το διπλό σκιφ εφήβων με τους Μαμουλή Δημήτρη και Χαλβατζή Κωνσταντίνο και το σκιφ νεανίδων με την Ασημίνου Αγγελική.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κουνέλλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύνουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες “που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.” Εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον προπονητή…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr