Λέσβος – Βιασμός 14χρονης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή

Νεα


Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φωτογραφίες και στοιχεία της ταυτότητας του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης στη Λέσβο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν, καθώς και στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά τις γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό, επιπλέον θυμάτων βιασμού ή ασελγών πράξεων, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8779700 και 10301 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικό Άρθρο: Λέσβος – Βιασμός 14χρονης: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» – Ξεσπά η μητέρα μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤΔιαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr