Λάρισα: Λύσεις για τη διάβαση της οδού Κάρλας διεκδικεί η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τα Νεα της Περιφερειας


Ανακοίνωση μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 34χρονος Λαρισαίος εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», ζητώντας λύσεις τόσο από τους παράγοντες του ΟΣΕ όσο και από τη δημοτική αρχή, προκειμένου να μη θρηνήσει η πόλη άλλα θύματα. Μάλιστα, στο σχετικό κείμενο, που υπογράφεται από τον σύμβουλο της 3ης Κοινότητας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Γιάννη Τσολάκη επισημαίνεται ότι κοντά στην διάβαση της οδού Κάρλας λειτουργεί σχολική μονάδα όλων των βαθμίδων και διέρχονται καθημερινά πολλά παιδιά, ενώ κάνει αναφορά και στο αίτημα του συλλόγου γονέων, ώστε να βρεθεί μία λύση για τη συγκεκριμένη διάβαση και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμπολίτες μας χάνουν τη ζωή τους στις ισόπεδες διαβάσεις που υπάρχουν στις γραμμές του τρένου, σε όλο το μήκος της οδού Κάρλας στη συνοικία της 3ης Κοινότητας του Δήμου Λάρισας και ουσιαστικά μέτρα δεν παίρνονται από τους αρμόδιους, αλλά και δεν διεκδικούνται ούτε από την Δημοτική Αρχή Καλογιάννη.

Από τις πρώτες συνεδριάσεις του συμβουλίου της 3ης κοινότητας που ανήκει η περιοχή, ως Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας είχαμε επισημάνει το πρόβλημα και την επικινδυνότητα των ισόπεδων διαβάσεων μέσα στον ιστό της πόλης, με τα προειδοποιητικά σήματα άλλοτε να μην λειτουργούν και άλλοτε να ¨κολλούν¨ και οι διερχόμενοι να μην τα παίρνουν υπόψη. Θέσαμε θέμα για…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr