Λάκης Λαζόπουλος: «Από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση κι είπαν αυτός έξω»

Ψυχαγωγια


“Έκαναν το λάθος να θεωρούν ότι εγώ είμαι εχθρός τους προσωπικός” ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αφού περιηγήθηκαν στην Πάρο, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Λάκης Λαζόπουλος συζήτησαν για όλα και για όλους στην εκπομπή Fishy. Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει κι η πορεία του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

«Θα επιμείνω στο ότι δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Αν υπάρχουν όρια, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι ποιος τα βάζει. Τα βάζει μία μήνυση; Μια αγωγή; Ποιος έβαλε όρια στον Αριστοφάνη; Ο Κλέων κι η εξουσία. Η εξουσία δεν θέλει εκ των πραγμάτων τη σάτιρα, δεν της αρέσει. Είναι ο φακός, ο οποίος τη δείχνει ακριβώς πως είναι. Ασφαλώς και δεν έχω μετανιώσει για απολύτως τίποτα. Και να γυρίσουν πίσω θα δούνε ότι εγώ είπα την αλήθεια μου. Δεν λέω ότι λέω αντικειμενικά, αλλά όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πάντως δεν με έβαλε κανένας, δεν έκανα το χατίρι κανενός κι από την ώρα που δεν θα μπορούσα να λέω αυτά που θέλω, δεν έκανα καμία παραχώρηση. Από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση κι είπαν αυτός έξω… Επειδή όμως εγώ δεν είχα στο μυαλό αυτό που οι άλλοι φαντάζονται ότι έχω λόγω αυτής της ακροαματικότητας και της δύναμης, έκαναν το λάθος να θεωρούν ότι εγώ είμαι εχθρός τους προσωπικός. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.Πηγή: zappit.gr