Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις νέες τεχνολογίες

Νεα


Στις κινήσεις της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων και μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας στη χώρα μας εστίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Microsoft στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα που πριν κάποια χρόνια παρουσιαζόταν ουραγός των εξελίξεων, μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο όταν μιλάμε για νέες τεχνολογίες…», τόνισε o κ. Μητσοτάκης.

Επίσης ανέφερε πως: «Αποδείξαμε ως κυβέρνηση ότι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε αυτό το πρόσφορο έδαφος για να μπορούμε να προσελκύουμε μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στην πατρίδα μας…Το κάνουμε όχι μόνο επειδή δίνουμε δυνατότητες κίνητρα και καλό ρυθμιστικό Πλαίσιο αλλά εμείς οι ίδιοι στην κυβέρνηση μας πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας δεν αποτελεί απλά ένα μονόδρομο που όποιος δεν τον ακολουθήσει θα είναι ουραγός των εξελίξεων αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την πατρίδα μας να κάνει ένα πραγματικό άλμα στο μέλλον».Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr