Κ. Μητσοτάκης: Εθνικός στόχος η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία μέσα στο καλοκαίρι

Νεα


Με ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκλεισαν οι εργασίες του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ.

Ανεβαίνω ξανά στο βήμα για μία σύντομη παρέμβαση για λόγους ουσιαστικούς. Ουσιαστική ήταν η συμμετοχή των 6.000 παρατηρητών και 2.500 συνέδρων. Θυμήθηκα το πρώτο συνέδριο της ΝΔ που είχα την τιμή να συμμετάσχω ως νεαρός παρατηρητής το 1986. Σήμερα οργανώσαμε το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία της παράταξής μας με την πιο πυκνή συμμετοχή” επισήμανε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ ξεκινώντας την ομιλία του.

Κάναμε συζητήσεις για την ταυτότητα της παράταξής μας που έχει γερές άγκυρες και ανοικτά τα πανιά της στον άνεμο της ανανέωσης. Είμαστε ένα κόμμα σε διαρκή κίνηση. Αυτό το τριήμερο ήταν ευκαιρία να βρεθούμε ξανά από κοντά. Αυτό το σμίξιμο υπήρξε για μένα μια μεγάλη τονωτική ένεση χαράς και αισιοδοξίας“, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Εσείς θα βάλετε την υπογραφή σας σε μία ακόμη εκλογική νίκη στις εκλογές που θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα. Να μην ξανακυλήσουμε πίσω” τόνισε απευθυνόμενος στο σώμα του Συνεδρίου.’

Σημείωσε πως χάρη στις προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής οι τόσο μαζικές διαδικασίες διεξήχθησαν άψογα και παραγωγικά. “Απέδειξαν ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα λαϊκό, πολυσυλλεκτικό και ενωτικό πάνω από όλα. Είναι μια παράταξη που έμεινε όρθια και δυνάμωσε στην Ελλάδα και την Ευρώπη όταν κλονίζονταν παραδοσιακές δυνάμεις” είπε.

(ΤΑΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κλονίστηκε και η ΝΔ την εποχή της…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr