Κ. Καραμανλής: Τα τελευταία τρία χρόνια γίνονται στη Λέσβο έργα 170 εκατ. ευρώ (video)

Πολιτικη


Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών  Γιώργο Καραγιάννη. Ο κύριος Καραμανλής ξεκίνησε την περιοδεία του στη Λέσβο με επίσκεψη στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στα περιπολικά ανοικτής θαλάσσης.


Θεώρησα υποχρέωσή μου να έρθω και να επισκεφθώ τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος. Πρέπει όλοι να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν και νομίζω είναι υποχρέωση όλων μας να τιμούμε αυτούς τους ανθρώπους. Επομένως, ήρθα απλά να πω μία καλημέρα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ δύσκολη δουλειά και υπηρεσία που επιτελούν, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, των Δημάρχων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, εκπροσώπων του Επιμελητηρίου και παραγωγικών φορέων, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για τις προσπάθειες που κάνει στο μεταναστευτικό. Βρήκαμε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr