Κ. Βελόπουλος: Όλοι παρακολουθούμαστε, δημοκρατία τέλος

Πολιτικη


Στην ομιλία του στη Βουλή για το ζήτημα των υποκλοπών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε: «Ήθελα ξεκινώντας να κάνω ένα ρητορικό ερώτημα προς όλους διότι προκαλεί θυμηδία η σημερινή συζήτηση. Σε ποια σοβαρή χώρα θα έκαναν αυτή τη συζήτηση στο κοινοβούλιο τους, για τη ΜΙΤ και τη CIA; Αυτά οι σοβαρές χώρες τα έχουν λυμένα. Δυστυχώς αυτή η χώρα ούτε μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή ούτε είναι. Απόδειξη αυτών που λέω είναι τα όσα έγιναν στην επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας όπου συνάδελφοι βουλευτές ήταν ανταποκριτές ραδιοφωνικού σταθμού και μετέδιδαν απευθείας.

Αυτό που είπε ο Διοικητής ο νέος διοικητής δυστυχώς είναι μία αλήθεια. Όλοι  παρακολουθούμαστε. Αυτό σημαίνει δημοκρατία τέλος.

Οι παρακολουθήσεις γίνονται μέσω των παροχών κινητής τηλεφωνίας με άλλου είδους εφαρμογές. Έρχεται εδώ όμως το ρητορικό ερώτημα: παρακολουθείτε εμένα; Αυτό σημαίνει κάνετε και ακρόαση της γυναίκας μου, του παιδιού μου. Αν είστε πραγματικά με τη νομιμότητα έπρεπε να απαγορευτούν όλες οι παρακολουθήσεις. Δεν μπορούν να υπάρχουν υποκλοπές σε μία δημοκρατία. Εδώ υπάρχει ένα οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο παρακολούθησης πολιτικών και πολιτών. Αυτό δεν συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα θυμίζει εποχές Στάζι.

Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον πρωθυπουργό ο οποίος δεν είναι εδώ, έχω μπροστά μου το ΦΕΚ: ο κύριος Κουκάκης έχει διοριστεί από τη Νέα Δημοκρατία στο Υπουργείο Παιδείας; Και θα σας πω και μία αλήθεια: Η…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr