Κόλμαν: “Ανυπομονούμε να αρχίσουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό”

Αθλητικα


Ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Ατρομήτου, δήλωσε πως θέλει να χτίσει μία διαφορετική, αλλά πετυχημένη ομάδα.

Την καριέρα του στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει ο Κρις Κόλμαν. Ο Ουαλός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr, μετά την ανανέωση του συμβολαίου, ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την εξέλιξη, ενώ τόνισε πως θέλει να χτίσει μία διαφορετική, αλλά πετυχημένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόλμαν:

Κόουτς, συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σας. Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις μετά τις οριστικές εξελίξεις;

“Τώρα είναι όλα καλά! Από την πρώτη μέρα που έχουμε έρθει στην ομάδα, έχουμε τρομερή επικοινωνία με όλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προφανώς, στο τέλος σημασία έχουν τα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να έχεις θετικά αποτελέσματα, αλλά έξω από το ποδόσφαιρο έχουμε δημιουργήσει πολύ δυνατές σχέσεις. Οπότε, δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα εδώ είναι υπέροχα.

Τώρα ανυπομονούμε να αρχίσουμε κάτι νέο, κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, πάντα με τη συνεργασία των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι σπουδαίες και με τις εργασίες που θα γίνουν το καλοκαίρι και στο γήπεδο και στο προπονητικό μας κέντρο θα γίνουν ακόμα πιο ωραία τα πράγματα για μας και για τους παίκτες. Πραγματικά όλοι ανυπομονούμε να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο εδώ στον Ατρόμητο”.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να επιθυμείτε την παραμονή σας στον Ατρόμητο;

“Το πιο σημαντικό από όλα ήταν να διαπιστώσουμε ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα. Εγώ, ο βοηθοί μου, ο Κιτ (σ.σ. Σάιμονς) και ο Γιώργος (σ.σ. Κορακάκης), ο Γιάννης (σ.σ. Αγγελόπουλος) και ο πρόεδρος έχουμε τις ίδιες ιδέες. Φυσικά, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά κανείς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί σε όλα. Ωστόσο, συμφωνούμε στις αρχές και θα έλεγα ότι έχουμε δημιουργικές διαφωνίες.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ήδη έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας για την προετοιμασία, τι παίκτες χρειαζόμαστε και ιδεατά με πόσους θα θέλαμε να δουλέψουμε. Ωστόσο, πρέπει να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη σεζόν και βέβαια ταυτόχρονα μπορούμε να δουλεύουμε το πλάνο μας για την προετοιμασία. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις και τις προϋποθέσεις ώστε να μην έχουμε μια χρονιά όπως αυτή που βιώσαμε φέτος”.

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεστε στον Ατρόμητο έχετε καταφέρει να χτίσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της ομάδας μας. Ποιο είναι το μήνυμα που έχετε να τους στείλετε;

“Πραγματικά, τους χρειαζόμασταν πολύ και τους χρειαζόμαστε πολύ. Ξέρετε, οι οπαδοί θα είναι εδώ για επόμενα 10, 20 ή 30 χρόνια. Αυτοί θα είναι εδώ πάντα, εμείς θα είμαστε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, είναι…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr