Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Αξιακός χαρακτήρας συνεργασιών την πρώτη Κυριακή των εκλογών

Πολιτικη


“Οποιεσδήποτε συνεργασίες, με βάση το σοσιαλοδημοκρατικό μας πρόγραμμα θα γίνουν την πρώτη Κυριακή των εκλογών, χωρίς να βάλουμε από την πίσω πόρτα πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα εάν δεν τους δώσει αυτοδυναμία ο λαός” είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Συνδέσεις” ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αντιπρόεδρος Βουλής. Εξάλλου όπως συμπλήρωσε, “ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θέλει συνεργασία και θα πάει για αυτοδυναμία. Εάν δεν την πάρει τι θα πει στους πολίτες; Ο κ.Τσίπρας αναζητά σωσίβιο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”.

“Τα πάνω από 170.000 μέλη της παράταξης , που έδωσαν δυναμικό παρών και ψήφισαν την Κυριακή μας βοηθάει όλους να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη δύναμη. Επιβεβαιώνει ότι έχουμε πολιτική πρόταση, επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία” επισήμανε. Όπως παραδέχτηκε ούτε και ο ίδιος περίμενε ποτέ τέτοια προσέλευση μελών.

“Σήμερα έρχονται οι πολίτες με ένα ποσοστό που κανένας δεν το περίμενε, αναφέρομαι σε δική μου πρόβλεψη σε κανέναν άλλο, μόνο ένας είχε πει ότι θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερες κάλπες για να έρθει περισσότερος κόσμος.” σημείωσε

“Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ από το 42% το 2009, πήγε στο 12%, στο 4%, στο 6,7%, στο 8,1% και σήμερα δημοσκοπικά είναι σε άλλα ποσοστά” παραδέχτηκε.

Στο ερώτημα κατά πόσο αρκεί η επιστροφή του ήλιου και του ονόματος ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για να επιστρέψει η παράταξη στο ποσοστό του 42%, του…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr