Κυρ. Βελόπουλος: Η χώρα είναι στο μηδέν – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούν την ίδια πολιτική

Νεα


«Η χώρα είναι στο μηδέν και απαιτείται Ελληνική Λύση» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης. Κατηγόρησε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ότι ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Με κριτική στην λειτουργία των ΜΜE ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Εχθές από το απόγευμα καιγόταν η Ελλάδα εκκενώνονταν χωριά και τα ΜΜΕ δεν το ανέφεραν παρά τα εκατομμύρια που έχουν λάβει» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολουθεί.

«Από το 2020 η Ελληνική Λύση είχε προβλέψει την επισιτιστική κρίση και σήμερα συντάχθηκαν όλοι στη γραμμή μας. Εάν ακούγατε την Ελληνική Λύση και προμηθευόταν η χώρα, είτε φυσικό αέριο σε χαμηλή τιμή, είτε πετρέλειο σήμερα η Ελλάδα θα είχε στην άκρη 15 με 20 δις ευρώ. Για μας ο λαϊκισμός όπως τον εννοούν κάποιοι, έχει και τα καλά του. Υπέρ των Ελλήνων και του λαού πρέπει να λειτουργούν οι πολιτικοί μας» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Άσκησε, επίσης, κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση:

«Ο κ. Τσίπρας δεν θυμήθηκε τους 7.000 νοσηλευτές που είναι άνεργοι», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και υποστήριξε ότι υπάρχει προοπτική συγκυβέρνησης «που ζυμώνεται στα παρασκήνια που ετοιμάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Νέα Δημοκρατία. Θα το δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Τα τρία κόμματα εξουσίας εκεί φτάσατε πρέπει να προσαρμοστείτε”.

«Η…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr