Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν μπορεί η μεσαία τάξη να πληρώσει τη νύφη της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης»

Νεα


Εξάντληση της τετραετίας και νέα νίκη της ΝΔ προέβλεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο 14ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ το οποίο πραγματοποιείται στον συνεδριακό χώρο Athens Metropolitan Expo.

Πυξίδα μας είναι η ευημερία του πολίτη με πολλή δουλειά για τους επόμενους 12 μήνες και για ακόμη τέσσερα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά και εισηγήθηκε την ανανέωση της θητείας του Παύλου Μαρινάκη στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

Αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση, χαρακτήρισε την ΕΕ «αργοκίνητο ευρωπαϊκό υπερωκεάνιο», «γι’ αυτό και χθες ανακοίνωσα ένα εθνικό σχέδιο στήριξης». Η μεσαία τάξη δεν μπορεί να πληρώσει τη νύφη της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά κυβέρνηση ξεδιπλώνει ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προγράμματα στην ιστορία του τόπου ανέφερε, αφήνοντας αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι καταγγέλλει το χρηματιστήριο ενέργειας που ο ίδιος ψήφισε, διαφημίζει Ισπανία και Πορτογαλία όταν εκεί το ρεύμα είναι ακριβότερο από την Ελλάδα.

Ολόκληρη η ομιλία

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, φίλε Νίκο, κύριοι Πρόεδροι,
συναγωνιστές, συμμαχητές της παράταξης, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
το 14 ο Τακτικό Συνέδριό μας είναι γεγονός.
Ξαναβρισκόμαστε μαζί ύστερα από σχεδόν 2,5 χρόνια, σφίγγοντας ο ένας το χέρι
του άλλου. Η πανδημία μόνο πρόσκαιρα εμπόδισε τις διαδικασίες μας. Όμως η
δέσμευση που εξαρχής ανέλαβα παραμένει ακλόνητη. Το…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr