Κρήτη: “Έβρεξε” συλλήψεις στη Χερσόνησο και σε άλλες τουριστικές περιοχές

Τα Νεα της Περιφερειας


“Έβρεξε” συλλήψεις στην Χερσόνησο χθες το βράδυ στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης “σκούπα”, που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα κρατητήρια για διάφορες παραβάσεις συνολικά 20 άτομα. Ανάλογες επιχειρήσεις έγιναν και σε τουριστικές περιοχές των Χανίων.

Η η τοπική ΕΛΑΣ, χθες το βράδυ (11/8) διενήργησε δεκάδες ελέγχους σε οχήματα και πολίτες, οι οποίοι έφεραν συνολικά 26 συλλήψεις και δεκάδες πρόστιμα για διάφορες παραβάσεις. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων και Ηρακλείου έγιναν στοχευμένες επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου, Χανίων και Πλατανιάα. Συνολικά ελέγχθηκαν 650 άτομα και 350 οχήματα, ενώ πέραν των συλλήψεων, βεβαιώθηκαν και 63 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 62 αφορούσαν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, συνελήφθησαν 4 άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 8 για άγρα πελατών, 4 για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, 4 για διατάραξη κοινής ησυχίας, 2 για στέρηση άδειας παράτασης χρήσης μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, 1 για πλανόδιο εμπόριο και 3 για ηχομέτρηση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης και βιομηχανικά προϊόντα (βραχιόλια κ.α).

Ακόμη, για παραβάσεις του νόμο περί ναρκωτικών συνελήφθη χθες το βράδυ στη Χερσόνησο και ένας 24χρονος Σύρος, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 6,7 γραμμάρια κοκαΐνη. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr