Κορμπεράν: “Τα αποτελέσματα σου δίνουν χρόνο στον Ολυμπιακό, όχι το αντίθετο”

Αθλητικα


Ο Κάρλος Κορμπεράν παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Κολομβίας όπου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αλλά και στην έλευση του Χάμες Ροντρίγκες στους ερυθρόλευκους.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό τεχνικό να παραχωρεί την Τρίτη συνέντευξη στο VBar του Caracol Radio όπου αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τους “ερυθρόλευκους” αλλά και στην έλευση του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και την παρουσία του στο ματς με τον Άρη.

Ο 39χρονος Ισπανός προπονητής σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα στην οποία τα νικηφόρα αποτελέσματα σου δίνουν το χρόνο για να δουλέψεις και να παρουσιάσεις τη φιλοσοφία σου. Τόνισε πως δεν είναι απογοητευμένος παρά την αποχώρηση του ενώ αναφορικά με τον Ροντρίγκες και τη συμμετοχή του με μόλις δύο προπονήσεις στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη υποστήριξε πως η ποιότητα του ήταν τέτοια που του έδωσε αυτή τη δυνατότητα.

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο VBar έγινε εν συνεχεία αναπαραγωγή από την “AS” της Κολομβίας αλλά και στην Ισπανία.

Για τον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν είπε:

“Ο πρώτος στόχος εκπληρώθηκε, που ήταν να βάλουμε την ομάδα στο Europa League και μετά, προφανώς, αυτά τα παιχνίδια ήρθαν με αγώνες πρωταθλήματος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όταν υπογράφεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι είναι ένα κλαμπ που πρέπει να κερδίζει, όπου πρέπει να πετύχεις αποτελέσματα και σου δίνουν χρόνο και όχι το αντίστροφο.

Υπάρχουν σύλλογοι που σου δίνουν χρόνο για να πετύχεις αποτελέσματα και άλλα κλαμπ στα οποία τα αποτελέσματα είναι αυτά που σου επιτρέπουν να έχεις τον χρόνο να εκδηλώεις την ιδέα του παιχνιδιού που θα συνεχίσει να σου επιτρέπει να πετύχεις αποτελέσματα”.

Και συνέχισε:

Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα στην οποία ήρθα, τη νοοτροπία του νικητή που έχουν και για αυτό δεν έχω κανένα είδος απογοήτευσης. Θέλεις πάντα να αναπτύσσεις τη δουλειά σου και να πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις για τον εαυτό σου”.

Για την παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και το ντεμπούτο του μετά από δύο μόλις μέρες σημείωσε:

Υπάρχουν παίκτες που έχουν αυτή την ικανότητα ή υπάρχουν κάποιοι που έχουν πολύ υψηλή προδιάθεση, πολύ υψηλές δυνατότητες και κάποιος γνωρίζει ότι ίσως δεν χρειάζεται τον χρόνο που θα χρειαζόταν άλλοι για να μπορέσουν να κάνουν. μια διαφορά. Ο Χάμες είναι ένας παίκτης επιπέδου που δεν χρειάζεται αυτόν τον χρόνο, απλώς με την προδιάθεσή του και την τεχνογνωσία του, είναι ικανός να αγωνιστεί σε διαφορετικό επίπεδο”.

Και συνέχισε:

“Μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν και είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς και ικανός να κάνει τη διαφορά και στο τέλος, σε δύο μέρες, είναι να αξιολογήσει, να δοκιμάσει λίγο αν είναι διατεθειμένος να παίξει ή όχι. Ήταν με την προδιάθεσή του…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr