Κοζάνη: Σοβαρό τροχαίο στον Κρόκο – Οι γιατροί επανέφεραν στη ζωή 13χρονο

Τα Νεα της Περιφερειας


Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε στον Κρόκο Κοζάνης όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχειρούσε να κάνει αναστροφή, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε το τροχαίο, οδηγούσε 44χρονη, η οποία συνελήφθη. Στο ΙΧ επέβαινε και ο 10χρονος γιός της 44χρονης.

Ο 13χρονος με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μαζί με τον 48χρονο πατέρα του, που επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στην συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του 13χρονου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του Νοσοκομείου Κοζάνης επανέφεραν το 13χρονο παιδί με ΚΑΡΠΑ, καθώς έφτασε χωρίς σημάδια ζωής.

Ο πατέρας του νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ορθοπεδική κλινική του Παπανικολάου, μετά από πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Ο 48χρονος πατέρας, οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης με συντριπτικά κατάγματα, στη λεκάνη, όπου του έγινε σπληνεκτομή, ενώ εσπευσμένα, μόλις σταθεροποιήθηκε η εσωτερική αιμορραγία διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr