Κοζάνη: Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στην Κυβέρνηση

Τα Νεα της Περιφερειας


Ολομέτωπη επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την σημερινή του ομιλία στο συνέδριο της ΝΔ, άσκησε από την Κοζάνη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Βελόπουλος «ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι είναι ένα ξένο σώμα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που αναζητά την ταυτότητά του», ενώ ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης «από τη μία παραδέχεται την ήττα του στις επόμενες εκλογές και θέλει συνεργασίες από την άλλη κάνει λόγο για αυτοδυναμία της χώρας».

Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ουσιαστικά «απειλεί για να ψηφιστεί από τη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη η αμυντική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προκειμένου να πάει με τη συμφωνία να μιλήσει στο Κογκρέσο». Η Ελληνική λύση είπε χαρακτηριστικά ότι «δε θα ψηφίσει τη συμφωνία αυτή, γιατί η χώρα δεν κερδίζει τίποτα, καθώς οι Αμερικάνοι χαϊδεύουν, τόσο τους Τούρκους όσο και τους Ρώσους».

Αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι τόσο η Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για την ενεργειακή κρίση στη χώρα μας, καθώς υπέγραψαν από το 2011 το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων. «Τα ακριβά τιμολόγια έχουν ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Και οι τρεις ψήφισαν τους ειδικούς όρους για τη ρήτρα αναπροσαρμογής», είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι έχει δοθεί στην Κυβέρνηση μία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr