Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Χρ. Σπίρτζη στα Βατερά της Λέσβου

Τα Νεα της Περιφερειας


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Σπίρτζη, επισκέπτεται σήμερα  τα Βατερά, προκειμένου να κάνει αυτοψία και να συνομιλήσει με τις τοπικές αρχές για τα προβλήματα που προκάλεσε η φωτιά στην περιοχή από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσής της το Σάββατο το πρωί.

Είμαστε στο πλευρό τους. Ως Αξιωματική Αντιπολίτευση θα πιέσουμε για την επίλυση των προβλημάτων που βιώνουν, δήλωσε ο κ. Σπίρτζης και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Από τα πρώτες ώρες της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Νότια Λέσβο και μέχρι σήμερα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Βουλευτή, Γιάννη Μπουρνού, δίνουν το παρόν καθημερινά στα Βατερά, τη Βρίσα, τον Πολιχνίτο και το Σταυρό, προμηθεύοντας με νερό και τρόφιμα, με τη συνδρομή της Αλληλεγγύης για Όλους της Λέσβου, τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς καθώς και τους κατοίκους των χωριών αυτών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπουρνούς τόνισε ότι εκφράζουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας στους ήρωες του Πυροσβεστικού Σώματος, μόνιμους, εποχικούς και εθελοντές, καθώς και στους κυβερνήτες των πυροσβεστικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων για την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία με την οποία ρίχτηκαν στη μάχη. Στους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Δυτικής Λέσβου, του ΔΕΔΔΗΕ. Στους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που συνδράμουν την τιτάνια προσπάθεια….Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr