Κλιμάκιο της Ν.Δ. υπό τον Π. Μαρινάκη στην Κέρκυρα

Τα Νεα της Περιφερειας


Σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων, αυτοδιοίκησης αλλά και κομματικά στελέχη είχε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μονοήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

Συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό βουλευτή, Στέφανο Γκίκα, αλλά και την ηγεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την περιοχή της Άφρας και την επισκευασμένη μετά τις ζημιές του Μπάλλου γέφυρα, να συνομιλήσει με πολίτες του νησιού στο κέντρο της πόλης και να έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς με διαδοχικές συσκέψεις στο Επιμελητήριο.

Ας σημειωθεί ότι στις επαφές με τους φορείς, ο πρόεδρος το Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννης Κοντός, έθεσε στον κ. Μαρινάκη το θέμα κατασκευής νέου σωφρονιστικού καταστήματος στην Κέρκυρα, με τον τελευταίο να δεσμεύεται ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Υφυπουργό Λ. Οικονόμου.

Ερωτώμενος από την ΕΡΤ σχετικά με την προεκλογική προετοιμασία, τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και το αν οι περιοδείες που εντείνονται προμηνύουν πρόωρες εκλογές, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πως οι επισκέψεις κλιμακίων σε όλη τη χώρα είναι καθήκον του κομματικού μηχανισμού και πως το Φθινόπωρο θα υπάρξει και νέα επίσκεψή του στο νησί.

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, η σύνθεσή τους θα αποφασιστεί όταν έρθει η ώρα από τον πρόεδρο του κόμματος αλλά η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει. Στόχος της Ν.Δ. είναι να υπάρξει μεν ανανέωση των…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr