«Κερασμένα» από Έλληνα σομελιέ τα ποτά στη Σάνα Μαρίν – Τι λέει ο Χρήστος Τσαλακόπουλος στην ΕΡΤ (video)

Νεα


Ένας Έλληνας σομελιέ ευθύνεται για την «ευθυμία» που νιώθει η Σάνα Μαρίν, η Φινλανδή πρωθυπουργός, όταν επισκέπτεται το αγαπημένο της εστιατόριο στο Ελσίνκι. Ο Χρήστος Τσαλακόπουλος, μίλησε στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προτίμηση που δείχνει τόσο η ίδια, όσο και το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο της χώρας, στο γαλλικό μπιστρό όπου εργάζεται.«Είναι ένας πολύ όμορφος και απλός άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις σα να μιλάς σε φίλο σου. Διατηρεί χαμηλό προφίλ» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Έλληνας σομελιέ, που λόγω του επαγγέλματος του, έρχεται σε επαφή με τους πελάτες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Σάνα Μαρίν δοκίμασε ελληνικό κρασί απάντησε όχι, μια και το γαλλικό μπιστρό με Έλληνα ιδιοκτήτη δεν έχει εντάξει ακόμα στη λίστα του εγχώριες ετικέτες οίνου.

«Οι νέοι το δικαιολογούν – Οι μεγάλοι το πήραν βαριά»

Με το όνομα της δυναμικής και όμορφης πρωθυπουργού της Φινλανδίας να παραμένει στην επικαιρότητα μετά τη δημοσίευση προσωπικών της στιγμών από το πάρτι όπου ξεφάντωσε με χορό και ποτό, πολύς λόγος γίνεται για το αν η κριτική που δέχεται η Μαρίν είναι δίκαιη ή οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γυναίκα σε θέση εξουσίας.

«Έγινε μεγάλος ντόρος. Συζητάει ο κόσμος στα πηγαδάκια. Οι απόψεις διίστανται. Οι πιο μεγάλης ηλικίας είναι πιο συντηρητικοί. Οι νέοι έχουν δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση» ανέφερε ο Έλληνας σομελιέ.

«Χόρεψα, τραγούδησα, διασκέδασα, έκανα νόμιμα πράγματα»,  απάντησε για το θέμα που παραμένει…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr