Κατατέθηκαν τα ιατροδικαστικά πορίσματα – Σε ασφυξία αποδίδονται οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Νεα


Κατατέθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και δείχνει σύμφωνα με τις πληροφορίες ασφυκτικό θάνατο. Γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι ανθρώπινος παράγοντας επέφερε το θάνατο των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Aυτό προκύπτει από το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/6) στο Τμήμα ανθρωποκτονιών.

Νωρίτερα ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» είχε δηλώσει ότι τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών μιλούν για έλλειψη οξυγόνου, για ασφυξία.

«Περιμένουμε να βρεθούν νέα ιστοπαθολογικά ευρήματα από την έρευνα για να κλειδώσουν τη διάγνωση του ασφυκτικού θανάτου. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε σωστοί» επισήμανε ο ιατρός και ειδικός ιατροδικαστής.

Μετά την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την Κυριακή ο Γρηγόρης Λέων, προαναγγέλοντας ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας θα έκανε αναφορά για «ασφυκτικό θάνατο» είχε γράψει στο twitter ότι «όσο τα ευρήματα παραμένουν ίδια, ομοίως και η επιστημονική μου άποψη: ασφυξία».Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr