Καταγγελία Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών – Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρούς –

Τα Νεα της Περιφερειας


Επίθεση από συνοδό ασθενούς δέχθηκαν γιατροί της Ορθοπεδικής, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, την περασμένη Τρίτη 12 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας.  Μάλιστα από την επίθεση τραυματίστηκε ένας γιατρός ενώ όπως τονίζεται η θεραπευτική παρέμβαση των γιατρών στο περιστατικό ήταν επιτυχημένη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση -καταγγελία της Ενωσης νοσοκομειακών γιατρών αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια  επίθεση που δέχτηκαν Ιατροί της Ορθοπεδικής στο ΤΕΠ το βράδυ στις 12/7 , από συνοδό ασθενούς έπειτα μάλιστα από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση των Ιατρών.

Η άσκηση βίας, η εξύβριση και οι απειλές από τον συνοδό του ασθενούς αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού.

Η Διοίκηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να εφημερεύουν με ασφάλεια οι Ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι Ιατροί που δέχτηκαν την επίθεση παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση συνέχισαν να εξετάζουν και να θεραπεύουν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr