Καλαμάτα: Δριμεία κριτική Βελόπουλου στην Κυβέρνηση για «Turkaegean» και Μαδρίτη

Τα Νεα της Περιφερειας


Δριμεία κριτική, στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, άσκησε απ’ την Καλαμάτα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, τόσο για την εξέλιξη με το «Τουρκό Αιγαίο» αλλά και με όσα συμβαίνουν στη Μαδρίτη, από χθες, στη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τους κυβερνώντες για συνειδητά ψέματα απέναντι στον ελληνικό λαό τόσο για την αδράνεια που επέδειξαν στο ζήτημα της τουριστικής καμπάνιας της γείτονος, με την ονομασία «Turkaeagean», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ήταν αυτός που είχε προειδοποιήσει απ’ τον περασμένο Φεβρουάριο δημόσια γι’ αυτή την εξέλιξη… και σήμερα παριστάνουν πως «πέφτουν απ’ τα σύννεφα». Επίθεση εξαπέλυσε και για τα συμπεράσματα, που βγάζει η ελληνική κυβέρνηση απ’ την εξέλιξη της συνεδρίασης του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη υποστηρίζοντας, ότι βαφτίζουν «το κρέας ψάρι» με το να λένε, ότι δε θίγονται τα ελληνικά συμφέροντα απ’ την συμφωνία της Τουρκίας με τη Σουηδία και την Φιλανδία, υπογραμμίζοντας απ’ την πλευρά του, την άρση του εμπάργκο όπλων αλλά και το «ΟΚ» των ΗΠΑ στην αναβάθμιση των τουρκικών F16.

 

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ακόμα και για το γεγονός, που τηλεφώνησε στον Ιρανό αριστεύσαντα μαθητή στις πανελλήνιες, λέγοντας ότι “ουδέποτε σήκωσε το τηλέφωνο για να συγχαρεί τόσους και τόσους Έλληνες μαθητές που έχουν αριστεύσει σε διάφορους τομείς”.

 

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και σε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr