Καλαμάτα: Έφοδος της Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου (βίντεο)

Τα Νεα της Περιφερειας


Στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου της Καλαμάτας, έκαναν έλεγχο  το πρωί της Παρασκευής 25/11, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Έφθασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί και πραγματοποίησαν έρευνα, κατόπιν εντολής της Οικονομικής Αστυνομίας. Αποχώρησαν λίγο αργότερα, μαζί με την υπεύθυνη της δομής.

Δύο οικογένειες που έχουν παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή, μία από την Αλβανία και μία από την Ρουμανία, βρίσκονται έξω από την δομή με σκοπό να δουν τα παιδιά τους. Σε κάδους ανακύκλωσης κοντά στην δομή εντοπίστηκαν σκισμένα τιμολόγια, Κουπόνια, καθώς και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζουμε, ότι αντίστοιχη έρευνα έγινε χθες στη δομή της ΜΚΟ και στη Χίο, κατόπιν εντολής της οικονομικής αστυνομίας.

Η δομή της Καλαμάτας βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένας από τους καταγγέλλοντες την “Κιβωτό του Κόσμου” προέρχεται από την δομή αυτή.

Πριν από δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κατάθεση στην Αθήνα, από άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις την περίοδο για την οποία έγιναν οι καταγγελίεςΠηγή: ertnews.gr