Κίνα: Εταιρία ακινήτων είναι πρόθυμη να «ανταλλάζει σιτάρι για ένα σπίτι»

Νεα


Μια απεγνωσμένη εταιρία ανάπτυξης ακινήτων από την κινεζική αγορά που γνωρίζει επιβράδυνση βρήκε μια νέα προωθητική ενέργεια για να προσελκύσει αγοραστές, δίνοντάς τους εδώ και λίγο καιρό τη δυνατότητα να καταβάλουν ως προκαταβολήσιτάρι ή σκόρδα.

Διαφήμιση της Central China Real Estate στη Χενάν που προτρέπει τους αγοραστές να «ανταλλάξουν σιτάρι για ένα σπίτι» αναφέρει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σοδειά τους, που τιμολογείται στα 2 γιουάν ανά catty (ή ‘jin’/τζιν), μια κινεζική μονάδα μάζας που αντιστοιχεί περίπου σε 500 γραμμάρια, ως προκαταβολή ύψους έως 160.000 γιουάν ($23,900.22) για ένα από τα ακίνητά της.

Μεσίτρια της εταιρίας που απάντησε στον τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στη διαφήμιση, ανέφερε ότι η προωθητική ενέργεια, που έχει στόχο κυρίως αγρότες της περιοχής, ξεκίνησε χθες και θα ισχύει έως τις 10 Ιουλίου. Η εταιρία στην κεντρική επαρχία της Κίνας Χενάν προσφέρει σπίτια σε τιμή από 600.000 έως 900.000 γιουάν, δήλωσε η μεσίτρια που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Εκπρόσωπος της Central China Real Estate δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, άλλη διαφήμιση της Central China ανέφερε ότι αγοραστές κατοικιών σε άλλο συγκρότημα μπορούσαν να δώσουν προκαταβολές χρησιμοποιώντας τη σοδειά τους από σκόρδα, στην τιμή των 5 γιουάν ανά catty. Η τιμή στην χονδρική αγορά για το σκόρδο και το σιτάρι είναι 1,5 γιουάν ανά 500 γραμμάρια.

Οι εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων προσπαθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr