Κέρκυρα: Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης και Διασκέδασης με τον Γιάννη Τρεπεκλή

Τα Νεα της Περιφερειας


Συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Γ. Βλάχος (Πρόεδρος), ο Γ.Τσονάς (Γραμματέας), ο Κ.Βασιλακόπουλος (Ταμίας) και ο Η. Φωτεινός (Μέλος), συνοδευόμενοι από τον νομικό εκπρόσωπο του Σωματείου, Σπ. Σκιαδόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο του σωματείου, “η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις σχετικά με το ωράριο μουσικής και μουσικών οργάνων για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αναπτύχθηκαν σκέψεις και απόψεις για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την τωρινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με το ωράριο των 22:00 μμ και των 23:00 μμ, και εξερευνήθηκαν ενδεχόμενες οδοί που μπορούν να ακολουθηθούν για να εξέλθει η επαγγελματική και κοινωνική ζωή από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να δοθεί μια δίκαιη παράταση στο ωράριο, η οποία θα πρέπει να ισχύει ενιαία και οριζόντια για όλες τις επιχειρήσεις με τις ίδιες άδειες λειτουργίας.
Η πόλη της Κέρκυρας θα πρέπει να κρατηθεί ζωντανή διαφυλάσσοντας και προάγοντας όλες τις πολιτισμικές, κοινωνικές και επαγγελματικές εκφάνσεις της, προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου”.Πηγή: ertnews.gr