Κέρκυρα: Κοινό μέτωπο κατά του υποβιβασμού της ΑΕ Λευκίμμης στα χαρτιά

Τα Νεα της Περιφερειας


Στο πλευρό της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης στέκονται παράγοντες και φορείς της Κέρκυρας, μετά την είδηση ότι η ομάδα υποβιβάζεται από την Γ’ Εθνική Κατηγορία, μετά την αφαίρεση τριών βαθμών εξαιτίας χρήσης παίκτη, στον οποίο όμως δεν είχε καταλογιστεί τιμωρία που να απαγορεύει την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας.

Το πρωί της Παρασκευής, 13 Μαίου, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από την πρώην Νομαρχία και στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τη διοίκηση της ΑΕΛ, οι βουλευτές Αλ. Αυλωνίτης του ΣΥΡΙΖΑ και Δ. Μπιάγκης του ΚΙΝΑΛ, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσσης, ο π. Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΑΣΚ Γ. Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΚ Στ. Πελάης, αυτοδιοικητικοί κ.α.

Στο αθλητικό – νομικό σκέλος της υπόθεσης αναφέρθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΑΕΛ Ι. Μικρούλης ανέφερε ότι στο προ τελευταίο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο, ο διαιτητής συμπεριφέρθηκε αντιαθλητικά, έδωσε 10 κίτρινες κάρτες, 4 αποβολές και τρία πέναλτι στους Κερκυραίους ενώ στο τελευταίο απευθύνθηκε στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ λέγοντας “αν το πιάσεις και αυτό θα δώσω επανάληψη”. Μάλιστα η ΑΕΛ υπέβαλε μήνυση εναντίων του διαιτητή, με αποτέλεσμα αν κρατηθεί στο αυτόφωρο έως τις 3.30 τα ξημερώματα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής αν και έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο παίκτης Θεοδωράκης τον ακούμπησε στο μέτωπο και τον απώθησε, δεν κατέγραψε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr