Κέβιν Σπέισι: Το χρονικό των κατηγοριών για τον διεθνή αστέρα – Από το «μπλόκο» του Netflix στις σημερινές αποκαλύψεις

Νεα


Στα τέλη του 2017 ξεκίνησαν οι περιπέτειες του διάσημου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι με την Δικαιοσύνη, τέσσερα και πλέον χρόνια πριν από τις τωρινές αποκαλύψεις της Βρετανικής Εισαγγελίας, για την τετραπλή κατηγορία σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον τριών ανδρών, με την οποία τώρα βαρύνεται επιπλέον.

Ειδικότερα, το χρονικό των κατηγοριών για τον διεθνή αστέρα, έχει ως εξής:

Νοέμβριος 2017 – Εκτός Netflix μετά το σάλο

Ο βραβευμένος με δύο ‘Οσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι βρισκόταν ήδη στη δίνη ενός κύκλου αποκαλύψεων, μετά την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης που διατύπωσε ο 46χρονος ηθοποιός ‘Αντονι Ραπ σε βάρος του.

Ο Σπέισι αντέδρασε ζητώντας συγνώμη για ενέργειες τις οποίες, όμως, δηλώνει ότι δεν θυμάται, παραδεχόμενος ταυτόχρονα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Έρευνα τότε ξεκίνησε η βρετανική αστυνομία για σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκε το 2008 στο νότιο Λονδίνο από έναν άνδρα που, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι Sky News, ήταν ο Αμερικανός ηθοποίος Κέβιν Σπέισι.

Τότε, ο όμιλος Netflix απομάκρυνε τον Κέβιν Σπέισι από τη σειρά “House of Cards” στην οποία πρωταγωνιστούσε, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του 58χρονου Αμερικανού ηθοποιού που δεν σταματούν να έρχονται στο φως.

Σε πολυτελή κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό βρισκόταν, στη συνέχεια ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Επίσης, ο Κέβιν Σπέισι έχασε μια ακόμα επαγγελματική συνεργασία, αφού αντικαταστάθηκε στο ρόλο του,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr