Ιωνικός μεταγραφές: Στη γωνία για Βρουσάι

Αθλητικα


Οσο χρειαστεί θα περιμένει ο Ιωνικός τον Μάριο Βρουσάι, ελπίζοντας σε διατήρηση του ως τώρα αδιεξόδου για το επαγγελματικό μέλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού ώστε να κάνει το κόλπο γκρόσο και να τον εντάξει, δανεικό, στο ρόστερ του, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Εκτός πλάνων Ολυμπιακού ο Μάριος Βρουσάι. Από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας προπονείται με τους “κομμένους” αναζητώντας τον νέο σταθμό της καριέρας του. Διαδικασία, προφανώς – 8 Αυγούστου έχουμε φτάσει άλλωστε – όχι εύκολη, με τις απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων” να παραμένουν (όπως για κάθε ποδοσφαιριστή τους) σε υψηλά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της προ διμήνου κρούσης της Ουτρέχτης, με την απόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας να αφορά απαιτήσεις 1,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ελληνα διεθνή (εύλογη η αναγωγή στο 100%). Και δεν ήταν μόνο η Ουτρέχτη, η οποία ρώτησε και έλαβε ανάλογη απάντηση.

Οσο λοιπόν λύση δεν βρίσκεται και ο Βρουσάι παραμένει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μοιραία ανοίγει και η όρεξη λοιπών ενδιαφερόμενων, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, και ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νεάπολης να περιμένει στη… γωνία και να έχει διάθεση να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να αποκτήσει (δανεικό εννοείται) τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, του οποίου – για την ιστορία – τις απολαβές μπορεί να καλύψει.

Το θέμα εδώ προφανώς και συνίσταται στο timing. Τι δηλαδή θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αν ο Ολυμπιακός δεχτεί προτάσεις από το εξωτερικό που καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Αν όχι, τότε εκ των πραγμάτων θα συζητήσει οτιδήποτε… εγχώριο μιας και εξυπακούεται πως κάθε περιουσιακό του στοιχείο είναι προτιμότερο να έχει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του παρά να απαξιώνεται χωρίς να αγωνίζεται.

Το δεύτερο και επίσης καταλυτικό έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του ίδιου του Βρουσάι, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή συζητάει μόνο εξωτερικό. Οσο όμως δεν προκύπτει μια τέτοια λύση, ποτέ δεν ξέρεις. Την περσινή σεζόν ο Βρουσάι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, μετρώντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr