Ισπανοί σταρ και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Αντουάν Γκριεζμάν στο πλευρό ενός 11χρονου θύματος σχολικού εκφοβισμού

Νεα


Πολλές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Αντουάν Γκριεζμάν, κινητοποιήθηκαν καταγγέλλοντας τον σχολικό εκφοβισμό, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο οι μαθητές μιας τάξης εξευτελίζουν έναν συμμαθητή τους, ανήμερα των γενεθλίων του.

Το βίντεο δείχνει το αγόρι, τον Ίθαν, να κλαίει με αναφιλητά, ενώ οι άλλοι μαθητές ενός σχολείου της Μαγιόρκας, στις Βαλεαρίδες, τον χλευάζουν παραλλάζοντας τους στίχους του «Χρόνια Πολλά».

«Σήμερα, ο αδελφός μου έκλεινε τα 11. Ήταν χαρούμενος, πήγε χθες και αγόρασε μια τούρτα για να γιορτάσει (τα γενέθλια) στην τάξη. Και αντί να του τραγουδήσουν τα χρόνια πολλά, οι συμμαθητές του έκαναν την ευχάριστη έκπληξη να τον αποκαλέσουν τραγουδιστά χοντρό», ανέφερε ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Μάρκος, στο Instagram, αναρτώντας το βίντεο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Ίθαν κατέρρευσε. Φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον αδελφό του, ότι «η ζωή είναι σκ.. και δεν θέλει πια να ζει». Ο Ίθαν βιώνει εδώ και τέσσερα χρόνια «προσβολές, φτυσίματα» μπροστά στα μάτια των καθηγητών που «δυστυχώς» δεν κάνουν τίποτα, πρόσθεσε.

Ο λογαριασμός Es-decirdiario αναμετέδωσε την ανάρτηση του Μάρκος, καλώντας τους 700.000 «ακολούθους» του να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στον Ίθαν με ένα βίντεο.

Η πρωτοβουλία λειτούργησε τόσο καλά που πολλοί άγνωστοι αλλά και σταρ, όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, έστειλαν στο παιδί ευχετήρια μηνύματα. «Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να γιορτάσεις με τους φίλους και την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr