Ιδανικές τσάντες για κάθε ταξίδι

Ενδιαφέροντα

Εισιτήρια, ξενοδοχεία, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, είσοδος σε μουσεία και είναι όλα έτοιμα για το ταξίδι σου! Ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις! Φυσικά και δεν είναι όλα έτοιμα αφού δεν έχεις ανοίξει ακόμα τη βαλίτσα σου καθώς και την επιλογή των ρούχων που θα πάρεις μαζί σου!

Προτού όμως ξεκινήσεις την ετοιμασία της βαλίτσας σου, πρέπει να σκεφτείς καθαρά τόσο τον καιρό στο μέρος που επισκέπτεσαι όσο και το τι πρόκειται να κάνεις εκεί. Για παράδειγμα, θα πας για ορειβασία ή θα βγαίνεις για ποτό γνωρίζοντας το nightlife? Σίγουρα μπορείς να τα κάνεις και τα δύο αρκεί να έχεις μαζί σου τον κατάλληλο εξοπλισμό και πόσο μάλλον τσάντες.

Για αυτό λοιπόν, φτιάχνοντας τη βαλίτσα σου, εκτός από τα outfits που έχεις σκεφτεί, άφησε πάντα και λίγο χώρο στη βαλίτσα τόσο για τα παπούτσια όσο και για τις τσάντες. Πάμε λοιπόν να επιλέξουμε τις τρεις must have τσάντες που χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε κάθε ταξίδι

Βackpack

σακίδια πλάτης είναι  ίσως η πιο βολική τσάντα που χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι. Τα σακίδια πλάτης θα τα βρεις σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ανάλογα με το στυλ που προτιμάς. Επίσης αποτελούν μία πολύ καλή λύση για να τα έχεις μαζί σου ακόμα και στο αεροπλάνο καθώς έχουν αρκετό χώρο και μπορούν να χωρέσουν παραπάνω από τα απαραίτητα. Φρόντισε το backpack που θα έχεις να έχει αρκετές θήκες ή διαφορετικούς χώρους για την καλύτερη οργάνωση του σακιδίου σου. Φυσικά μία εξωτερική θήκη για το θερμός σου ή για τον καφέ είναι ένα Plus.

Τσάντες χιαστί

Αν είσαι από αυτούς που δεν θέλεις να κουβαλάνε πολλά πράγματα μαζί τους στο sightseeing και να έχουν ελευθερία κινήσεων, τότε οι τσάντες χιαστί είναι οι κατάλληλες για σένα. Μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αδιάβροχες τσάντες χιαστί που θα προστατεύουν τα προσωπικά σου αντικείμενα ακόμα και σε όχι τόσο καλές καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, αν δεν αποχωρίζεσαι τη τσάντα σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, φρόντισε το λουράκι της να είναι ανατομικό ώστε να μην σου δημιουργεί πόνο ή οπουδήποτε πρόβλημα. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και πάρε μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα για να το απολαύσεις!

Belt Bags

Μικρές και βολικές είναι οι Belt bags που ήρθαν για να μείνουν και να σε συνοδεύουν από το πρωινό καφέ μέχρι και τη βραδινή έξοδο ή ακόμα και σε ένα ταξίδι. Θα βρεις απλές belt bags, λουστρίνι, με αγκράφες που θα σε ενθουσιάσουν! Επίλεξε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σου και δεν θα το μετανιώσεις που θα την έχεις μαζί σου στο ταξίδι!