Η «χρυσή» Α. Ντρισμπιώτη στην ΕΡΤ: «Έτρεξα για όσους πίστεψαν σε μένα»

Νεα


Σε πρόσωπο των αγώνων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ανακηρύχθηκε αγωνιστικά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η 38χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην, μετά τη σημερινή κατάκτηση – με ατομικό ρεκόρ- του χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ. βάδην έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε αντίστοιχη διοργάνωση και η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια που το καταφέρνει. Δείτε τι δήλωσε η ίδια και ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, στην ΕΡΤ λίγο μετά την απονομή του μεταλλίου.

Θα μπορούσα να έχω κάνει πανελλήνιο ρεκόρ

«Ήξερα ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Ζήτησα από τον προπονητή μου να μπω στα 20 χλμ. βάδην γιατί πίστευα σε μια γρήγορη κούρσα. Είναι ατομικό μου ρεκόρ. Θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα» δήλωσε στην ΕΡΤ η αθλήτρια από την Καρδίτσα που κατέπληξε με τις εμφανίσεις της στα 20 χλμ. και στα 35 χλμ. βάδην τον κόσμο.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΟΝΑΧΟ 2022 / 6η ΜΕΡΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Mιλώντας για την συγκλονιστική κούρσα που την οδήγησε στο δεύτερο μετάλλιο στο Μόναχο η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια δήλωσε ότι είχε τακτική: «Κράτησα σταθερό ρυθμό και τις περίμενα. Είχα την υπομονή. Δεν βιάστηκα. Έκανα στα τελευταία έξι χιλιόμετρα την επίθεσή μου. Ήμουν ξεκούραστη».

Όπως είπε η επιτυχία αυτή ξεπέρασε τους στόχους της για το συγκεκριμένο αγώνισμα λέγοντας ότι ανέμενε να είναι στη δεκάδα: «Το να είμαι στη δεκάδα, σε δεύτερο αγώνισμα, σε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr