Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν… ξεφαντώνει σε πάρτι – Δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

Νεα


Βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μάριν να ξεφαντώνει σε πάρτι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα, με υπόνοιες για χρήση ναρκωτικών να «δίνουν και να παίρνουν». Φινλανδός βουλευτής κάλεσε την πρωθυπουργό να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα.

Σάνα Μάριν: Δεν έχω τίποτα να κρύψω

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης (18/8), η Μάριν αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είπε ότι δεν είχε «τίποτα να σκεπάσει ή να κρύψει».

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν, 36 ετών, δήλωσε σήμερα ότι δεν θα την πείραζε διόλου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου διακρίνεται να χορεύει σε πάρτυ και το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες για κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP).

«Χόρεψα, τραγούδησα, διασκέδασα, έκανα νόμιμα πράγματα», είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι δεν συνηθίζει να πίνει πολύ.

Αναφορικά με τη διαρροή του βίντεο είπε: «Είχα εμπιστοσύνη ότι εφόσον τα βίντεο είναι ιδιωτικά και δημοσιεύονται σε ιδιωτική εκδήλωση, δεν θα δημοσιεύονταν. Είναι άσχημο που έχουν δημοσιευτεί».

Ο τρόπος που χόρευε η Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους που έκριναν ανάρμοστη τη συμπεριφορά αυτή για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr