Η Ρεάλ “δένει” τον Ροντρίγκο με ρήτρα αποδέσμευσης στο 1 δισ. ευρώ

Αθλητικα


Ο Ροντρίγκο, όπως όλα δείχνουν, θα επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το 2025 για ακόμη δύο ή τρία χρόνια στη Ρεάλ. Οι απολαβές του θα αυξηθούν κατά τρία εκατομμύρια, από τα 4.000.000 στα 7.000.000 εκατομμύρια το χρόνο και θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισ. ευρώ.

Ο Ροντρίγκο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του και σύμφωνα με το ABC, θα ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Ρεάλ, το οποίο ολοκληρώνεται με τα τωρινά δεδομένα το καλοκαίρι του 2025.

Ο 21χρονος επιθετικός θα δει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του που πλέον θα φτάνουν τα επτά εκατ. ευρώ, από τα τέσσερα που λάμβανε μέχρι τη φετινή σεζόν.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να κρατήσουν απεγνωσμένα τον Βραζιλιάνο, που την τελευταία σεζόν είχε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό εννέα γκολ και 10 ασίστ. Μάλιστα, προκειμένου να τον κρατήσει στη Μαδρίτη όσο περισσότερο μπορεί στο συμβόλαιό του αναμένεται να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισ. ευρώ.

Το μόνο που απομένει να διευθετηθεί στο συμβόλαιό του είναι εάν θα επεκταθεί μέχρι το 2027 ή το 2028.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr