Η ΡΑΕ συμμετέχει ενεργά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Νεα


Για 6η συνεχή χρονιά η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας είναι παρούσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 με δικό της περίπτερο (κτίριο 10, stand 24).

Η παρουσία της σηματοδοτεί τη δέσμευση της να εδραιώσει έναν ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας με την ενεργειακή αγορά, τους καταναλωτές και την κοινωνία των πολιτών, αναδεικνύοντας τις νέες προκλήσεις και τις νέες επιλογές που προβάλλουν μέσα από την αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό η Αρχή προγραμματίζει σειρά ενεργειακών εκδηλώσεων και δράσεων.

Α. Ημερίδα και Εσπερίδες

  • Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 10:30 πμ, Κεντρική εκδήλωση της ΡΑΕ
  • Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19:00, Εσπερίδα με θέμα «Πορεία προς την Κλιματική Ουδετερότητα. Οι Δήμοι της Ελλάδας και της Κύπρου που επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις έως το 2030”»
  • Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19:00, Εσπερίδα με θέμα «Η ενεργειακή μετάβαση έως το 2030. Οι νέοι στόχοι του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα»

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Α – Σ.Κ. «Ν. Γερμανός» στο Κτίριο 8 (2ος όροφος) εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.

Β. Ενεργειακές δράσεις

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Η ΡΑΕ διοργανώνει σε συνεργασία με την κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Διαγωνισμό Ζωγραφικής για νέους/νέες με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Πράσινες πόλεις – Προστατεύουμε τον πλανήτη και το μέλλον μας».

Σκοπός του…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr