Η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Ζάμπιτσερ

Αθλητικα


Σύμφωνα με την Bild, η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, προκειμένου να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του. Λαμβάνει περίπου δέκα εκατομμύρια τη χρονιά.

Η Μπάγερν απέκτησε τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ από τη Λειψία το καλοκαίρι του 2021 για 15 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό ο 28χρονος μέσος να μην συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Βαυαρών και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Ζάμπιτσερ αυτό το καλοκαίρι, ώστε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του. Ο Αυστριακός μέσος λαμβάνει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Η Μπάγερν θα ακούσει προσφορές κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζάμπιτσερ είναι απογοητευμένος από τον σχεδιασμό των Βαυαρών. Φέρεται να αισθάνεται έλλειψη στήριξης και γνωρίζει πως η Μπάγερν προσπαθεί να τον αντικαταστήσει με τον Κόνραντ Λάιμερ.

Τη φετινή σεζόν ο Ζάμπιτσερ πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν. Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr