Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού στο “Φεστιβάλ Πηνειού”

Τα Νεα της Περιφερειας


Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας, με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, διοργάνωσε την αρχή του Ιουνίου την 5η έκθεση- διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στον Μύλο του Παππά, με 160 μοντελιστές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Λέσχη θα βρίσκεται και στο Φεστιβάλ Πηνειού με τη βασική της εκδήλωση το make ‘n take, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά να συναρμολογήσουν και να βάψουν με την καθοδήγηση των μελών της, ένα μοντέλο και εννοείται να το πάρουν μαζί τους. Θα ακολουθήσουν δύο σεμινάρια από καταξιωμένα μέλη της Λέσχης για τη χρήση αερογράφου και εργαλεία μοντελισμού.

Τρίτη 21/6, 18:30 – 21:00 Γνωρίζοντας τον Στατικό Μοντελισμό – Make ‘n Take

Εισαγωγή στην ενασχόληση με το τι είναι Στατικός Μοντελισμός και περαιτέρω ανάλυση του δημιουργικού χόμπι. Μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της Λέσχης, το make and take προσφέρει την πιο άμεση ενασχόληση με τον Μοντελισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στο παιδί να συναρμολογήσει και να βάψει με καθοδήγηση ένα μοντέλο και εννοείται να το πάρει μαζί του.

Τετάρτη 22/6, 18:00 – 21:00 Make and Take

Για όσους δεν πρόλαβαν να τελειώσουν την κατασκευή τους καθώς και για νέους που θα θέλουν να κατασκευάσουν ένα μοντέλο.

Πέμπτη 23/6

Σεμινάριο αερογράφου για το βάψιμο του μοντέλου και επίδειξη για τη χρήση του. Παρουσίαση όλων των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στον μοντελισμό, καθώς και ενημέρωση στα χρώματα που είναι κατάλληλα για αερογράφο.

Παρασκευή 24/6

Σωστή χρήση…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr