Η Βανέσα Μπράιαντ θα πάρει αποζημίωση 16 εκατ. ευρώ για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι

Αθλητικα


Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε στην πολύκροτη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα με το ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου 2020 και θα λάβει αποζημίωση ύψους 16 εκατ. ευρώ.

Δικαίωση για τη Βανέσα Μπράιαντ, η οποία κέρδισε την αγωγή για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα με το ελικόπτερο, που στοίχησε την ζωή στον Κόμπι Μπράιντ, την κόρη τους, Τζιάνα και άλλα 7 άτομα, στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Η αποζημίωση που θα λάβει θα είναι ύψους 16 εκατ. ευρώ. όπως αποφάσισε το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, καλώντας την κομητεία να πληρώσει ακριβά.

Παράλληλα, αποζημίωση περίπου 15 εκατ. ευρώ θα κληθούν να καταβάλουν στον έτερο ενάγοντα, Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή.

Κατά τη διάρκεια της δίκης είχε δηλώσει πως πλέον ζει με τον φόβο μην δει τις φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να προφυλάξει τις κόρες της.

“Όταν άρχισε όλο αυτό με τις φωτογραφίες ένιωθα πως θέλω να βγω στη γειτονιά και να αρχίζω να ουρλιάζω”, είπε με δάκρυα στα μάτια. “Ένιωθα πως θέλω να τρέξω και να βουτήξω στο νερό αλλά το πρόβλημα ήταν πως δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήμουν παγιδευμένη στο σώμα μου.

Βγήκα από το σπίτι για να μην με δουν τα κορίτσια μου. Ήμουν καταρρακωμένη, δεν είχα καθαρό μυαλό. Τους εμπιστέφθηκα. Τους εμπιστέφθηκα πως δεν θα έκαναν αυτά τα πράγματα.

Ζω πλέον με τον φόβο μήπως μπω μια μέρα στα social media και τις δω μπροστά μου. Ζω με τον φόβο μην μπουν οι κόρες μου και τους εμφανιστούν μπροστά.

Είχα πει στον σερίφη εκείνη την στιγμή του δυστυχήματος: ‘αφού δεν μπορείς να φέρεις πίσω τα μωρά μου τότε σε παρακαλώ προστάτευσε την περιοχή. Ανησυχώ για τους παπαράτσι”.

Παράλληλα τόνισε πως έκτοτε την παρακολουθεί ψυχολόγος: “Κάποιες φορές η αλήθεια είναι πως με βοηθάει αλλά μερικές άλλες είναι απλά αδύνατον”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr