Ηράκλειο: Επεισόδιο με “όπλα” κατσούνες και… κάβουρα – Δύο συλλήψεις

Τα Νεα της Περιφερειας


Στα κρατητήρια βρέθηκαν δύο άνδρες 48 και 47 ετών μετά από καβγά που εξελίχθηκε σε επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου αρχικά με κατσούνες, ακόμη και με …κάβουρα και στη συνέχεια με μηνύσεις.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτυλίχθηκε χθες γύρω στις 8 το βράδυ, στη Λαγούτα του δήμου Μινώα Πεδιάδας και φαίνεται να πυροδοτήθηκε από προσωπικές διαφορές. Αρχικά ο 23χρονος γιος του 47χρονου πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 48χρονος χτύπησε τον πατέρα του με ένα κάβουρα ή με γαλλικό κλειδί, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία.

Η καταγγελία του 23χρονου είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του 48χρονου, ο οποίος, όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση σε βάρος του 47χρονου και ενός από τους γιους του, επειδή, όπως υποστήριξε, τον είχαν προηγουμένως χτυπήσει με κατσούνα.

Τόσο ο 48χρονος όσο και ο 47χρονος μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στα κρατητήρια, αφού συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα. Από την Αστυνομία αναζητείται και ο τρίτος από τους καταγγελλόμενους, γιος του 47χρονου, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr