Ηλιόπουλος για δηλώσεις Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε

Πολιτικη


O Νάσος Ηλιόπουλος μέσω γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων κρίσεων, σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη και έχουν κάψει πολλά στρέμματα γης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε. Ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες».

Παράλληλα, τόνισε πως «είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν».

«Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας», πρόσθεσε στο τέλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr