Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αλ. Τσίπρας: Γιορτή συμμετοχής που μπορεί δυναμώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής

Πολιτικη


Εσωκομματικές εκλογές σήμερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 40.000 πολίτες. Στις 9:30 στο Δημαρχείο Περιστερίου ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της Δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να εμπεδώσει και να δυναμώσει στον τόπο μας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο. Πρόσθεσε ότι θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μόνο τα εσωτερικά μας – που για μας όντως είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία και θα μας δυναμώσει πολύ- αλλά να αφορά το μέλλον αυτού του τόπου.

Σημείωσε ότι «γι’ αυτό καλούμε σήμερα στις κάλπες μας κάθε δημοκρατικό πολίτη να έχει μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα δυνατό, να ακουστεί η φωνή του».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε «κάθε νέα και νέο, εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια βιώνουν την εργασιακή ανασφάλεια, συνταξιούχους που είδαν να στερούνται τις δυνατότητες τους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, όλους, να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής ώστε να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις και να έρθει εκείνη η ώρα που θα σημάνει μια διαφορετική πορεία για τον τόπο και το λαό μας, με στήριξη της κοινωνίας, στήριξη των αδύναμων».

«Σήμερα», υπογράμμισε, «καλούμε τους πολίτες…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr