ΕΠΟ: Θετική απάντηση του Τσεφέριν στον Μπαλτάκο για την αποδέσμευση των 12 εκατ. ευρώ

Αθλητικα


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ζήτησε την αποδέσμευση των 12.000.000 ευρώ που είχε παρακρατήσει η UEFA από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Την Κυριακή (31/7) πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η αποδέσμευση των 12.000.000 ευρώ που έχει παρακρατήσει η UEFA από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ελληνικής ομοσπονδίας τα τρία τελευταία χρόνια, με την απάντηση να είναι θετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν και του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του τμήματος Εθνικών Ομάδων της ΟΥΕΦΑ κ. Ζόραν Λάκοβιτς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ζητήθηκε η αποδέσμευση των 12.000.000 ευρώ που έχει παρακρατήσει η ΟΥΕΦΑ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ τα τρία τελευταία χρόνια.

Η απάντηση ήταν θετική.

Λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο και τον χρόνο αποδέσμευσης θα ανακοινωθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τρίτης.

Συζητήθηκε το θέμα της μόνιμης χρηματοδότησης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν επίσης την Τρίτη.

Συζητήθηκε τέλος το θέμα της εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr