Επιστρέφει μετά από δυο χρόνια το Παζάρι της Λάρισας

Τα Νεα της Περιφερειας


Επιστρέφει στη Λάρισα το Παζάρι, μετά από δυο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων. Στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία του Παζαριού (24 Σεπτεμβρίου – 1η Οκτωβρίου).

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί στον Δήμο Λαρισαίων από επαγγελματίες του χώρου, το Παζάρι της Λάρισας, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας επιστρέφει δυναμικά με υψηλή συμμετοχή και πληρότητα. Ιδιαίτερα αισιόδοξες είναι και οι εκτιμήσεις για την επισκεψιμότητα που θα καταγραφεί στο παζάρι της Λάρισας, αφού αναμένεται πλήθος επισκεπτών όχι μόνο από την περιφρειακή ενότητα Λάρισας αλλά απ΄ όλη τη Θεσσαλία.

Σημειώνεται ότι η καθιερωμένη εναρκτήρια συναυλία θα δοθεί στις 8.30 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του παρκινγκ με καλεσμένη του Δήμου Λαρισαίων την Μελίνα Ασλανίδου.

Επίσης, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. και μέσα στους χώρους του παζαριού θα εμφανιστεί η λαϊκή ορχήστρα του Σπύρου Πολυκανδριώτη.

 Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr