Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Πολιτικη


Διανύουμε περίοδο εξελίξεων για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ως προς το μέλλον τους και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την Παρασκευή 22/7 πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο, όπως αναφέρει στο λογαριασμό του στο facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Συναντήθηκα σήμερα με εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, του Προεδρείου της ΓΣΕΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του Κινήματος.

Στη συνάντηση, ενημερώθηκα διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Ναυπηγείο Ελευσίνας, καθώς και για το Επιχειρησιακό Σχέδιο που προωθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης και βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης που αφορά το παρόν και το μέλλον του Ναυπηγείου, αλλά και των αγώνων των Εργαζομένων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, εξέφρασα τη στήριξή μου στον αγώνα των Εργαζομένων και στην ανάγκη αναζήτησης ενός βιώσιμου Επιχειρησιακού Σχεδίου, το οποίο θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Ναυπηγείου, τη συμβολή του Ναυπηγοεπισκευαστικού Τομέα στη δημιουργία μιας εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής προοπτικής για την Ελληνική επιχειρηματικότητα και για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας. Επίσης, υπογράμμισα την ανάγκη σεβασμού προς τον θεσμό των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

“Είμαστε μαζί στον αγώνα για βιώσιμο Ναυπηγοεπισκευαστικό Τομέα με βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr