Επίσημη επίσκεψη Ζ. Μακρή στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Τα Νεα της Περιφερειας


Επίσημη επίσκεψη στην έδρα της 1ης ΤΑΞ.Α.Σ., στο στρατόπεδο “Υπολοχαγού Γεωργίου Περισσάκη” στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή. Την υποδέχθηκαν ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχος Ιωάννης Χειμαριός και οι επιτελείς του.

Η επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας περιελάμβανε ενημέρωση απο τον Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ και όλους τους διοικητές των μονάδων για την ιστορία της διοίκησης ελικοπτέρων, την δομή της, την επιχειρησιακή της δυνατότητα, το προσωπικό της, το κοινωνικό έργο της και τη μελλοντική της στόχευση, εξέλιξη και δράση.
Στην συνέχεια, η κ. Μακρή ξεναγήθηκε στους χώρους εκπαίδευσης των στελεχών, στον Πύργο Ελέγχου και στον τομέα επισκευών, όπου και συνομίλησε με στελέχη της μονάδας όλων των ειδικοτήτων ενώ ιδιαίτερη επικοινωνία αναπτύχθηκε με τις γυναίκες ιπτάμενες για τη φύση και τις απαιτήσεις της Αεροπορίας Στρατού.
Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τον Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ και το προσωπικό, άνδρες και γυναίκες, για τις τεράστιες προσπάθειες, που καταβάλλουν, προκειμένου να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις καθημερινές προκλήσεις και να εξασφαλίζουν υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο στην εκπαίδευση, οργάνωση, ετοιμότητα και εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων Αεροπορίας Στρατού.
Η παρουσία της κας Μακρή στο Στρατηγείο της Ταξιαρχίας ολοκληρώθηκε με την εμπειρία εισόδου της στην καμπίνα ενός επιθετικού…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr