Ενεργειακή κρίση και ανατιμήσεις πυροδοτούν την πολιτική αντιπαράθεση

Νεα


Η Ελλάδα δεν θα περιμένει τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, οι οποίες όλα δείχνουν ότι τραβούν σε μάκρος, επισημαίνει από τις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι και στο θέμα των καυσίμων θα υπάρξουν ανακοινώσεις αν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο.

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να περιμένει την ΕΕ για να παράσχει στήριξη στα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, το εθνικό πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα […] Όλοι αυτοί που μας ασκούσαν κριτική, όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσουν στη Bουλή, ψήφισαν παρών, ήταν απόντες από εθνική προσπάθεια», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας στην νέα πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτικές στην ενέργεια που εντείνουν την κοινωνική κρίση στη χώρα και διέβλεψε ότι η κάλπη είναι κοντά.

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι αναγκαία γιατί έχουμε εισέλθει σε μία κοινωνική κρίση διαρκείας που οφείλεται σε αποφάσεις και πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στον παραλογισμό αποφάσεων της ΕΕ, στον πόλεμο στην Ουκρανία που μετατρέπεται σε συνολική κρίση της Ευρώπης μέσα από τον κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

«Εκλογές στο τέλος της τετραετίας», επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο, ακόμα και τον Σεπτέμβριο.

«Πόσες από τις προβλέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν πραγματοποιηθεί; Εκλογές…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr